nieuws

Kortingsactie bij FlexFront

Financiële planning

Serviceprovider FlexFront biedt het aangesloten intermediair tot eind dit jaar een najaarsactie. Bij elke hypotheekaanvraag maakt de adviseur kans op € 75 korting. "Hiermee bedankt FlexFront het intermediair voor het vertrouwen dat ze dit hele jaar ervaren heeft van het intermediair."

Kortingsactie bij FlexFront

FlexFront heeft naar eigen zeggen drie succesvolle kwartalen achter de rug. "Nu de woningmarkt lift, wil FlexFront het laatste kwartaal nog een extra glans meegeven en het trouwe intermediair bedanken door deze kortingsactie." Het bedrijf heeft het aantal medewerkers uitgebreid en werkt aan een nieuw systeem ontwikkeld dat het verwerkingsproces efficiënter moet maken."
Het intermediair krijgt korting als een dossier wordt ingediend in maximaal twee zendingen en het dossier finaal akkoord is voor of op 31 december. De korting geldt alleen voor dossiers die in één keer finaal akkoord kunnen worden gegeven.

Reageer op dit artikel