nieuws

Feyenoord hand in hand met Monuta

Financiële planning

Feyenoord hand in hand met Monuta

Monuta heeft een overeenkomst gesloten met de Rotterdamse voetbalclub Feyenoord. In ruil voor een jaarlijkse bijdrage die ten goede komt aan de Feyenoord Foundation, kunnen supporters kiezen voor de Feyenoord Uitvaart. "Een eerbetoon aan supporters die graag op bijzondere en persoonlijke wijze afscheid willen nemen van hun club en van het leven."

De uitvaartverzorger uit Apeldoorn is door de club benaderd op verzoek van de supportersvereniging en heeft veel ervaring met speciale uitvaarten; zo verzorgde Monuta diverse uitvaarten voor leden van het koninklijk huis.
De Feyenoord Uitvaart kan naar wens worden samengesteld en omvat onder meer een uitvaart in De Kuip, een kist en bloemen in de kleuren van de club, een rouwkamer met clubshirt, foto’s en sjaals, rouw- en bedankkaarten met Feyenoord-logo, vervoer van nabestaanden in de spelersbus en een laatste ronde met de stoet door het stadion.
Niet per se duurder
Volgens woordvoerder Nora Nowee is een Feyenoord-uitvaart niet per se duurder dan een reguliere uitvaart. "Maar dat hangt af van de wensen. Een kist in de Feyenoord-kleuren kost bijvoorbeeld € 1.000 tot € 1.100. Dat is wel duurder dan een gewone kist, maar goedkoper dan luxe kisten. Wil je een dienst in het Maasgebouw, dan zijn de kosten vanzelfsprekend ook hoger." Monuta betaalt een licentievergoeding voor het gebruik van logo’s en mag in ons land exclusief de Feyenoord-uitvaarten verzorgen.
Fans kunnen op de website van de voetbalclub meer informatie vinden over de speciale uitvaart.

Reageer op dit artikel