nieuws

Obvion helpt starter met voorbereiding adviesgesprek

Financiële planning

Obvion helpt starter met voorbereiding adviesgesprek

Obvion heeft het onderdeel ‘MijnHypotheekStart’ toegevoegd aan de eigen website. Daarmee wil de geldgever uit Heerlen het starters makkelijker maken om zich voor te bereiden op een adviesgesprek. Behalve berekeningen maken kunnen zij ook documenten uploaden in de online omgeving.

Consumenten kunnen met MijnHypotheekStart een indicatie krijgen van de hypotheek die zij nodig hebben om het gewenste huis te kunnen kopen en berekenen welke maandlasten daarbij horen. “Ook krijgen zij een eerste inschatting van inkomensrisico’s bij overlijden, arbeidsongeschiktheid of
werkloosheid. En kunnen zij benodigde stukken uploaden. Zo creëren zij zelf een persoonlijk hypotheekdossier.” Indien gewenst kan de klant meteen een (met Obvion samenwerkende) adviseur kiezen en de gegevens en de verzamelde stukken digitaal toesturen. “Consumenten worden steeds zelfwerkzamer. Zij willen, ook als het gaat om hypotheekproducten, op een eenvoudige en toegankelijke manier, zelf een aantal zaken regelen voordat zij het gesprek met de adviseur aangaan”, zegt marketingmanager Cynthia Tulp. Volgens haar is de klant niet verplicht zijn hypotheek onder te brengen bij Obvion.

Reageer op dit artikel