nieuws

Hypotheekbond en Wegwijs helpen adviseurs met informeren klant

Financiële planning

Om hypotheekadviseurs te helpen hun bestaande klanten te benaderen, zijn de Nationale Hypotheekbond en Wegwijs.nl samen de site www.informeert.nl gestart. Daar kunnen adviseurs zich aanmelden voor periodieke informatiebrieven, die aan hun klanten kunnen worden gestuurd.

Hypotheekbond en Wegwijs helpen adviseurs met informeren klant

Adviseurs kunnen zich inschrijven voor actiemailings. Daarvoor betalen zij € 1,50 per ontvanger; zijn er meer dan 500 ontvangers, dan daalt het tarief stapsgewijs. Boven de 25.000 ontvangers betaalt de adviseur € 0,58 per ontvanger. In de te versturen brieven worden de klanten bijgepraat over recente ontwikkelingen; de eerste mailing wordt op 13 september verstuurd en belicht onder meer de gevolgen van de bezuinigingen, en de actuele situatie op de hypotheekmarkt.
Volgens Hypotheekbond-directeur Jeroen Oversteegen komen adviseurs er niet aan toe om gedurende het jaar vragen van klanten te beantwoorden of een update-gesprek te houden. “Hiervoor hebben we informeert.nl bedacht.”
Adviseurs kunnen zich tot 27 augustus inschrijven voor de eerste mailing. Daaraan is een responspagina gekoppeld in de huisstijl van de adviseur, waar klanten om meer informatie kunnen vragen.

Reageer op dit artikel