nieuws

Driemaal jaar gratis hypotheek bij NN

Financiële planning

Nationale-Nederlanden heeft drie bestaande hypotheekklanten blij gemaakt met een jaar lang gratis wonen. De heer Verbeek uit Zwaag, mevrouw Hemmers uit Velden en de heer Schijvens uit Valkenswaard zijn de gelukkige winnaars van de actie ‘Een jaar wonen cadeau’.

Driemaal jaar gratis hypotheek bij NN

In het NN DE Café in Rotterdam ontvingen zij uit handen van marketingdirecteur Edwin Smaal van Nationale-Nederlanden Bank een jaar lang gratis hypotheek (rente en aflossing), met een maximum van € 17.500 (belastingvrij).
Ook de adviseurs van de hypotheekklanten waren aanwezig bij deze feestelijke bijeenkomst, respectievelijk Meeus Assurantiën uit Breda, Zicht BV Noordborgh uit Alkmaar en Duisenburgh Financieel Advies uit Waalre.
In totaal schreven 36.000 bestaande klanten zich in voor de actie ‘Een jaar wonen cadeau’, die een vervolg krijgt voor nieuwe hypotheekklanten. Wie tussen 1 juli en 27 november 2013 een getekende hypotheekofferte van Nationale-Nederlanden Bank heeft, doet hieraan automatisch mee. De trekkingen vinden plaats in september, oktober en november.

Reageer op dit artikel