nieuws

Dela-volmacht voor Van Kampen Groep

Financiële planning

Coöperatie Dela en de Van Kampen Groep (VKG) hebben een volmachtovereenkomst gesloten. Het Dela UitvaartPlan kan voortaan online worden gesloten binnen de particuliere pakketpolis van VKG: de TotaalOpvangPolis. Het Dela UitvaartPlan bestaat uit zowel een geldverzekering als een naturadekking en combineert coöperatiewinstdeling met premie-indexering.

Dela-volmacht voor Van Kampen Groep

Martin de Jong, directeur Verzekeren van Dela, ziet de volmachtovereenkomst met VKG als een mooie stap: ” VKG is een betrouwbare club mensen en de opname van het Dela UitvaartPlan in de TotaalOpvangPolis zien wij dan ook als de basis voor een succesvolle, op de toekomst gerichte samenwerking.” Volgens Peter van der Linde, directeur Leven, Kredieten en Inkomen van VKG, vormt het Dela UitvaartPlan een mooie aanvulling op het bestaande palet aan volmachten van VKG. Om de samenwerking met VKG te vieren, stuurt Dela de eerste tien bemiddelaars die een Dela UitvaartPlan via de VKG-volmacht sluiten, een feestelijke taart als bezegeling en stimulans voor de toekomst.
 

Reageer op dit artikel