nieuws

Aegon en Stichting Koersplan bespreken Hoge Raad-arrest

Financiële planning

Stichting Koersplan de Weg Kwijt en Aegon Nederland hebben vorige week een eerste bespreking gevoerd over de uitvoering van het Hoge Raad-arrest inzake Koersplan. Dat bevestigen beide partijen in een gezamenlijke verklaring.

Aegon en Stichting Koersplan bespreken Hoge Raad-arrest

Er zijn werkafspraken gemaakt met als doel om binnen een redelijke termijn een herberekening van de premie te doen voor de bij de stichting aangesloten Koersplan deelnemers. De hoofdlijnen van de berekeningswijze zijn tijdens dit eerste gesprek besproken. Zodra Stichting Koersplandewegkwijt en Aegon ook de nog openstaande punten hebben ingevuld, zal duidelijk worden wanneer en op welke wijze deelnemers een uitkering ontvangen.
Voor nog lopende overeenkomsten zal de poliswaarde herberekend moeten worden. Beide partijen spreken de verwachting uit dat daar voor eind augustus meer duidelijkheid over is.
Lees meer over het arrest op AMweb:
Uitspraak Hoge Raad: Aegon heeft klanten misleid
Hoe een gewone man won van Aegon

Reageer op dit artikel