nieuws

Neutralis wil collega-adviseurs verder helpen

Financiële planning

De eigenaren van adviesbedrijf Neutralis, recent in het nieuws vanwege hun Visiedocument waarin zij aangeven geen toekomst voor bemiddeling te zien, gaan (gratis) tools ter beschikking stellen aan collega’s. Het ‘budgetoverzicht’ is daarvan de eerste.

Neutralis wil collega-adviseurs verder helpen

Het Hengelose Neutralis gelooft dat de rol van adviseurs snel verandert en dat de bemiddeling in financiële producten naar de achtergrond verdwijnt. Toch zijn eigenaren Leon Brummelhuis en Ozewald Wanrooij ervan overtuigd dat adviseurs een essentiële rol kunnen vervullen in het helpen van mensen bij het verwerven van kennis en inzicht.
Neutralis wil collega-adviseurs ondersteunen door tools beschikbaar te stellen die zij binnen haar eigen praktijk gebruikt. Als eerste is dat de budgettool: een uitgebreid Excel-bestand dat Neutralis door haar cliënten laat invullen. “De gegevens kunnen eenvoudig in ieder financieel advies worden verwerkt”, aldus Brummelhuis en Wanrooij.

Reageer op dit artikel