nieuws

Dazure verlaagt premie GoedIdee-risicopolis

Financiële planning

Dazure heeft de premie voor de GoedIdee Nabestaandenverzekering verlaagd. Gemiddeld bedraagt de daling 9%: mannen zijn voortaan 10% goedkoper uit, vrouwen 6%. De premieverlaging, die geldt voor zowel bestaande als nieuwe klanten, wordt direct doorgevoerd in de te incasseren premie. “Trouwe klanten van het eerste uur krijgen soms een premieverlaging van meer dan 20%.”

Dazure verlaagt premie GoedIdee-risicopolis

Het is de derde keer dat de premies voor de eind 2008 geïntroduceerde overlijdensrisicoverzekering worden verlaagd. De verlaging kwam de vorige keren ten goede aan het premiedepot dat de verzekerde gedurende de looptijd opbouwt. “Maar op verzoek van onze klanten verrekenen we alle verlagingen, ook voor de toekomst, direct in de premie die wij incasseren”, zegt commercieel directeur Indra Frishert. Met de premieverlaging krijgen bestaande klanten volgens Dazure in totaal € 200.000 korting.

Reageer op dit artikel