nieuws

Uitstel van betaling voor Van Bruggen Adviesgroep Hoofddorp

Financiële planning

De rechtbank in Den Haag heeft de Van Bruggen Adviesgroep Hoofddorp uitstel van betaling verleend. Dit meldt de ondernemerswebsite Wijnoordholland.nl. Het Hoofddorpse advieskantoor verkeerde al een paar jaar in zwaar weer. Ook leven de aandeelhouders van de houdstermaatschappij waartoe het kantoor behoort in onmin met elkaar.

Uitstel van betaling voor Van Bruggen Adviesgroep Hoofddorp

De Van Bruggen Adviesgroep in Hoofddorp had  in 2010 en 2011  een negatief eigen vermogen van respectievelijk € 53.000 en € 46.000. De directie wordt gevoerd door Rico Niels uit Wassenaar. Het bedrijf maakt voor de vennootschapsbelasting en de omzetbelasting deel uit van een fiscale eenheid van de Hollandsche Verzekeringsgroep uit Almere.
Uit de notulen van de algemene vergadering van aandeelhouders (AVA) van de Hollandsche Verzekeringsgroep in januari, die Wijnoordholland.nl inzag,  blijkt dat de aandeelhouders van deze bv ruzie met elkaar hebben over de jaarstukken voor 2010. Hierdoor heeft de AVA de jaarrekening voor 2011 niet kunnen vaststellen. Conform de wettelijke bepalingen is het verlies van deze bv over 2011 (€ 147.000) ten laste gebracht van de overige reserves. Het eigen vermogen is in 2011 gezakt naar -€ 338.000.
 
 
 

 

Reageer op dit artikel