nieuws

Samenwerkingsverband geldverstrekkers en schuldhulpverlening

Financiële planning

Brancheorganisatie van schuldhulpverlening NVVK en geldverstrekkers ABN Amro, ING, Obvion, Rabobank, SNS Bank en Reaal hebben het samenwerkingsverband Schakel! opgericht. De samenwerking heeft tot doel huiseigenaren met betalingsproblemen beter de weg te wijzen en van dienst te zijn.

Samenwerkingsverband geldverstrekkers en schuldhulpverlening

Een toenemend aantal eigenwoningbezitters meldt zich bij schuldhulpverlening. Schuldhulpverleners, verenigd in de NVVK, en hypotheekverstrekkers hebben hierdoor steeds vaker met elkaar te maken. Om de samenwerking zo soepel mogelijk te laten verlopen, is Schakel! in het leven geroepen. NVVK-voorzitter Joke de Kock “In het verleden hielpen verschillende partijen klanten zonder van elkaar te weten dat ze met dezelfde klant in gesprek waren. Door deze samenwerking kunnen we vroegtijdig met elkaar in contact komen waardoor we samen de klant beter kunnen helpen”.
Klanten bepalen zelf of zij gebruik maken van deze samenwerkingsmogelijkheid.

Reageer op dit artikel