nieuws

Reaal introduceert eenvoudig bankspaarproduct.

Financiële planning

Reaal heeft vanaf vandaag een spaarvariant van banksparen in haar assortiment. Met de introductie van een eenvoudig bankspaarproduct wil de verzekeraar de concurrentiekracht van haar assortiment vergroten.

Reaal introduceert eenvoudig bankspaarproduct.

Volgens Bart Janknegt, directeur Marketing en Distributie, kan Reaal met de uitbreiding van haar aanbod de klanten meer maatwerk bieden. “Klanten die willen sparen en beleggen kiezen voor een van onze spaar- en beleggingsproducten. Klanten die alleen willen sparen kiezen voor de spaarvariant. Deze laatste klantgroep hoeft niet langer overbodige beleggingsvragenlijsten in te vullen. Hiermee verdwijnt zowel voor de klant als de distributiepartner onnodige administratieve ballast.”

Reageer op dit artikel