nieuws

Obvion geeft klanten persoonlijke pagina

Financiële planning

Obvion heeft voor alle hypotheekklanten MijnObvion geïntroduceerd: een beveiligde online pagina waarop klanten hun gegevens kunnen raadplegen en aanpassen. Er kunnen onder meer berekeningen worden gemaakt; wie extra wil aflossen op zijn hypotheek, kan dat nu online regelen.

Obvion geeft klanten persoonlijke pagina

In de loop van dit jaar wordt MijnObvion uitgebreid met nieuwe rekenhulpen waarmee meer verschillende situaties kunnen worden doorgerekend. Volgens marketingmanager Cynthia Tulp geeft Obvion hiermee gehoor aan de behoefte aan inzicht die klanten hebben. “Door de mogelijkheid met de eigen gegevens te kunnen rekenen gaan we een stap verder en kan ook inzicht worden gekregen in de gevolgen van mogelijke wijzigingen. Erg actueel in een tijd waarin veel klanten zich afvragen of de huidige hypotheek nog goed aansluit. Voor advies over deze mogelijke aanpassingen verwijzen wij de klant naar de adviseur. De klant kan zelf een aantal niet adviesgevoelige (administratieve)
werkzaamheden uitvoeren.”

Reageer op dit artikel