nieuws

Nieuwe commercial van Monuta

Financiële planning

Op maandag 15 april start Monuta met een nieuwe tv-commercial, die voortborduurt op het thema ‘Nabestaanden hebben het al moeilijk genoeg’ van de twee voorgaande spots in deze serie. Met de nieuwe commercial laat de uitvaartverzekeraar zien hoe steun bij een uitvaart eruit kan zien als gebruik wordt gemaakt van het nieuwe online Monuta Uitvaart Draaiboek.

Nieuwe commercial van Monuta

Het filmpje begint met een verwarrende situatie: een jonge vrouw op weg naar het vliegveld in het buitenland, die snel naar huis wil omdat een dierbaar familielid is overleden. Ze moet echter een dag wachten op de eerstvolgende vlucht. Dankzij het Draaiboek van Monuta kan ze online op haar laptop samen met haar moeder de uitvaart van het familielid vormgeven. Het reclamebureau N=5 heeft ook deze nieuwe commercial voor Monuta gemaakt.
Henrieke van Dam, strategisch marketeer bij Monuta: “Met de nieuwe online tool van Monuta kiezen mensen wat zij zelf willen doen en waar zij hulp van de uitvaartverzorger bij willen hebben. Het mooie van de tool is dat nabestaanden met elkaar kunnen communiceren, ongeacht waar zij zich bevinden, om zo samen vorm te geven aan de uitvaart. Bovendien geeft het draaiboek een helder overzicht van alles wat er geregeld moet worden en wanneer. Op deze manier biedt Monuta in deze emotionele periode praktische steun.”
Klik hier voor het filmpje.

Reageer op dit artikel