nieuws

Legal & General start businessclub voor intermediair

Financiële planning

Legal & General heeft speciaal voor het aangesloten intermediair een online businessclub opgericht. De besloten digitale community moet gaan fungeren als een netwerk waarbinnen financieel adviseurs kennis delen en ervaringen uitwisselen. De levensverzekeraar introduceerde het initiatief tijdens recente actualiteitenbijeenkomsten, waarbij het verhogen van klanttevredenheid het centrale thema was.

Legal & General start businessclub voor intermediair

“Ondernemers kunnen het meeste leren van elkaar”, stelt Theo Krins, manager Vermogensadvies Legal & General.  “Maar waar grote ondernemingen allerlei mogelijkheden hebben voor intern overleg en afstemming, missen veel financieel dienstverleners dergelijke mogelijkheden om te kunnen klankborden. Een van de functies van de Legal & General Business Club is om het intermediair deze mogelijkheid van onderling afstemmen van visies en ervaringen te geven.”

Reageer op dit artikel