nieuws

Hypotheekshop komt met eigen schadepakket

Financiële planning

De Hypotheekshop gaat klanten een eigen particulier schadeverzekeringspakket bieden onder de naam WoonRust Advies. Voor het pakket werkt de adviesketen samen met volmachtbedrijf Intrasurance, dat het platform levert voor het sluiten van de producten. Delta Lloyd is de risicodrager voor de verzekeringen.

Hypotheekshop komt met eigen schadepakket

De uitbreiding past in de verbreding van het aanbod bij De Hypotheekshop. “Wij willen naar een totaalrelatie met de klant”, aldus algemeen directeur Ron Bavelaar. “Particuliere schadeproducten zijn alleen interessant voor de consument als hij het hele pakket bij zijn adviseur onderbrengt. Daarom hebben wij een pakket ontwikkeld met dekkingen voor opstal, inboedel, aansprakelijkheid en auto.” De consument betaalt een nettopremie voor het pakket; aan de franchisenemer gaat hij een maandelijkse servicefee betalen. Analoog aan de APK-service voor hypotheken introduceert de keten daartoe een APK-service voor verzekeringen.  

Reageer op dit artikel