nieuws

Callas woonlastenverzekering via VKG

Financiële planning

Callas woonlastenverzekering via VKG

Per 1 april is de Van Kampen Groep (VKG) een samenwerking aangegaan met Callas Financiële Producten. Uitvloeisel van deze samenwerking is dat adviseurs van VKG nu ook de Callas woonlastenverzekering kunnen sluiten voor hun cliënten.

Callas-salesmanager Rinske den Heijer is blij met de samenwerking: “VKG fungeert als full serviceprovider voor bemiddelaars en aanbieders binnen de financiële branche. Wij zijn trots op onze samenwerking met zo’n sterke en solide partij als VKG.”
Risicodrager van de Callas woonlastenverzekering is Credit Life International, dat  zijn woonlastenverzekeringen ook aanbiedt via FlexFront, Huis & Hypotheek en Woongarant. Het maximaal te verzekeren maandbedrag is € 2.500, de maximale uitkeringsduur bij ziekte en arbeidsongeschiktheid is gelijk aan de looptijd van de verzekering (maximaal 30 jaar) en de maximale uitkeringsduur bij werkloosheid is 12 maanden per keer. Het aantal claims tijdens de verzekering is niet beperkt en er is geen maximum uit te keren bedrag per polis. Klanten kunnen kiezen voor een wachttijd van een of twee jaar bij ziekte of arbeidsongeschiktheid. Wie kiest voor een wachttijd van een jaar, heeft gedurende het tweede ziektejaar recht op een volledige uitkering indien de eigen functie niet meer kan worden uitgeoefend. De Callas woonlastenverzekering kent geen specifieke uitsluitingen, dus ook niet erkende ziekten vallen onder de dekking.

Reageer op dit artikel