nieuws

Aegon koopt eyeOpen

Financiële planning

De website voor hypotheekadvies eyeOpen is overgenomen door Aegon. Het bedrijf zal verdergaan als een zelfstandige dochter van Aegons intermediairbedrijf Unirobe Meeùs Groep.

Aegon koopt eyeOpen

“UMG zal ondersteuning bieden aan de verdere ontwikkeling van eyeOpen als technologisch innovatieve adviessite.” EyeOpen werd in 2010 opgericht als website die informatie biedt over financiële producten. Sinds begin dit jaar is het ook mogelijk om online hypotheekadvies in te winnen. Na de overname gaat eyeOpen zich ook richten op zakelijke klanten. “Voor UMG biedt de acquisitie van eyeOpen de kans om met behulp van nieuwe technologie op een moderne manier met haar klanten te communiceren over financiële diensten zoals hypotheken en verzekeringen.”
Oprichters Diederick van Thiel en Rosali Waleson blijven de komende maanden de overname begeleiden en gaan zich daarna bezighouden met “de internationale ontwikkeling van technologie die consumenten helpt hun financiële beslissingen eenvoudig en voordelig te nemen.”

Reageer op dit artikel