nieuws

Vereniging FFP strikt oud-Kamerlid

Financiële planning

Fatma Koşer Kaya is toegetreden tot het bestuur van de Vereniging FFP. Van 2004 tot 2012 was Koşer Kaya Tweede Kamerlid voor D66 waarbij zij zich onder andere bezig hield met sociale zaken en pensioenwetgeving. Met de komst van Koşer Kaya en de recente benoeming van Arjen Schepen is het FFP-bestuur nu op volle sterkte.

Vereniging FFP strikt oud-Kamerlid

De juriste Koşer Kaya heeft veel affiniteit met de financiële sector. Zo was zij onder andere lid van de parlementaire onderzoeks- en enquêtecommissie Financieel Stelsel (‘Commissie De Wit’). Het winnen van het vertrouwen van klanten kan volgens het oud-Kamerlid alleen door het geven van goede financiële adviezen. “De integrale adviesmethodiek van de 3.500 financieel planners aangesloten bij Vereniging FFP staat in mijn optiek aan de basis van een excellent advies”, aldus Koşer Kaya. “Als bestuurslid wil ik graag mijn steentje bijdragen aan het verder uitdragen van het gedachtegoed van financiële plannning. De klant heeft daar uiteindelijk baat bij.”
Het bestuur van de vereniging stelt ook “erg verheugd” te zijn met de ruime ervaring in politiek Den Haag die Koşer Kaya meebrengt. Sinds medio februari is het oud-Kamerlid ook wethouder in de Gemeente Wassenaar.

Reageer op dit artikel