nieuws

Donkers gaat Adaxio leiden

Financiële planning

Voormalig Stater-directeur Rudolph Donkers wordt met ingang van april de CEO van het nieuwe hypotheekservicebedrijf Adaxio.

Donkers gaat Adaxio leiden

Hij wordt verantwoordelijk voor groei en ontwikkeling van het in november opgerichte bedrijf, dat onderdeel is van CMIS Group en tot nu toe onder leiding stond van Peter Besuijen, commercieel directeur bij CMIS. Adaxio biedt primair ondersteuning aan geldgevers in alle hypotheekprocessen, zoals geldverstrekking en bijzonder beheer.
Donkers wordt tevens lid van het CMIS-management. ZIjn doel is “de nieuwe norm te bepalen voor multi-asset class servicing in de Nederlandse markt”. “De unieke combinatie van Adaxio en het recentelijk door CMIS Group overgenomen Welke Beheer stelt ons in staat om onze klanten een volledig palet aan diensten te bieden voor de volledige hypothecaire waardeketen.”
Besuijen gaat zich als commercieel directeur van CMIS weer richten op het uitbouwen van de commerciële strategie van CMIS Group.
Adaxio is gevestigd in Den Haag en telt ruim 30 medewerkers.

Reageer op dit artikel