nieuws

NN start koffiecafé met DE

Financiële planning

Nationale-Nederlanden en Douwe Egberts openen volgende week woensdag een koffiecafé in het kantoor van de verzekeraar in hartje Rotterdam. Het Nationale-Nederlanden Douwe Egberts Café moet volgens de naar eigen zeggen “oer-Hollandse merken” een comfortabele plek worden waar je mensen kunt ontmoeten,de krant kunt lezen en voorzien van actieve werkplekken met tablets en gratis Wi-Fi. Behalve met de nieuwste koffietrends worden de bezoekers ook ‘gevoed’ met onder meer financiële kennis.

NN start koffiecafé met DE

In de ‘artspace’ van het café start tegelijkertijd een satellietexpositie van ‘The Fashion World of Jean Paul Gaultier’ in samenwerking met de Kunsthal Rotterdam en jong (mode)talent. De Franse modeontwerper heeft op dit moment zelf een grote expositie in de Kunsthal. In het café zullen met regelmaat workshops georganiseerd worden, bijvoorbeeld over koffie en kunst maar ook over financiële onderwerpen. Hiermee willen de initiatiefnemers “deze soms complexe thema’s begrijpelijk maken voor iedereen”. Het Nationale-Nederlanden Douwe Egberts Café wordt officieel geopend door de Rotterdamse burgemeester Aboutaleb. Een dag later is het toegankelijk voor het grote publiek.

Reageer op dit artikel