nieuws

Nieuwe commercial Obvion zet bestaande klant in het zonnetje

Financiële planning

Onder de titel “Bestaande klanten hebben een streepje voor” lanceert Obvion vandaag een nieuwe tv-commercial. In de spot claimt de intermediaire geldverstrekker dat er voor bestaande klanten net zo hard gewerkt moet worden als voor nieuwe. “We zijn dol op nieuwe klanten, maar houden nog meer van ze als ze al klant zijn”, aldus Obvion.

De commercial is onderdeel van van de campagne “Hypotheken met een geweten”, die de Rabobank-dochter in het najaar van 2011 startte.  Cynthia Tulp, marketingmanager bij Obvion: “De bancaire sector zit middenin een ongekende transformatie als gevolg van de financiële crisis en het aangetaste maatschappelijke vertrouwen in de sector. (…) Het nog meer centraal stellen van de klant is hét sleutelelement voor de toekomst. Het onderscheid wordt straks vooral de klantbeleving en merkwaarde. Door middel van de campagne, die uiteraard wordt voorzien van bewijs, nemen we hierop een voorschot.”

Reageer op dit artikel