nieuws

NN wijst klant opnieuw op beleggingspolis

Financiële planning

Nationale-Nederlanden heeft met een advertentie in landelijke media de aandacht gevestigd op de eigen beleggingsverzekeringen. Klanten worden daarin aangespoord om na te gaan of de polis nog wel op hun wensen aansluit en desgewenst contact te zoeken met een adviseur.

NN wijst klant opnieuw op beleggingspolis

“Haalt u uw doel”, vraagt NN aan de lezer. “Op dit moment zien we dat de waarden van veel beleggingsverzekeringen lager zijn dan verwacht.” Behalve de verlaging van de kosten tot maximaal 1,25% per jaar over de waarde van de polis biedt NN de mogelijkheid om de verzekering zonder kosten aan te passen. “Goed advies is daarbij erg belangrijk. Een adviseur kan u helpen bij uw keuze”, schrijft NN. Ter ondersteuning is de website www.nn-beleggingsverzekering.nl opgetuigd, die uitleg geeft over beleggingspolissen en de mogelijke aanpassingen. Beëindiging is een van de mogelijkheden; NN rekent daarvoor geen kosten, maar hanteert wel een uiterste datum van 1 juni 2014.
Voor klanten zijn afgelopen jaar informatiebijeenkomsten gehouden; die worden vanaf 12 februari gevolgd door vijf nieuwe bijeenkomsten.

Reageer op dit artikel