nieuws

Hypotheekshop komt met WOZ-service

Financiële planning

Hypotheekshop komt met WOZ-service

De Hypotheekshop heeft voor huizenbezitters een dienst geïntroduceerd die hun helpt bezwaar te maken tegen de WOZ-beschikking van de gemeente. “Alerte huizenbezitters kunnen honderden euro’s belasting besparen.”

“De Waarde Onroerende Zaken (WOZ) houdt in veel gevallen geen rekening met de recente waardedaling van veel woningen. Op deze waarde zijn echter wel allerlei belastingen gebaseerd, zoals de onroerendezaakbelasting, waterschapsbelasting en het eigenwoningforfait. Huizenbezitters betalen hierdoor vaak veel te veel belasting”, aldus Hypotheekshop-directeur Ron Bavelaar.
Op de site van De Hypotheekshop kunnen huiseigenaren een WOZ-Waarderapport laten maken op basis van gegevens van het Kadaster. Dat rapport kost € 24,95, maar is gratis als er een vrijblijvende afspraak wordt gemaakt met een adviseur van De Hypotheekshop. De WOZ-service geeft verder uitleg over de bezwaarprocedure voor mensen die bezwaar willen maken tegen de WOZ-beschikking van de gemeente en een voorbeeldbrief.
 

Reageer op dit artikel