nieuws

Hofstaete lanceert keuzemenu beloning

Financiële planning

Tussenpersonen kunnen voortaan zelf de wijze van beloning instellen in het HIP, het internetplatform van ICT-leverancier Hofstaete. De adviseurs kunnen kiezen uit vier verschillende beloningswijzen.

Hofstaete lanceert keuzemenu beloning

De vier beloningsmethodes waarvoor op het Hofstaete Internet Platform kan worden gekozen zijn ‘geen beloning’ (provisieloos op basis van nettorpremie), provisie verwerkt in de premie, een transparante provisie die apart van de premie wordt genoemd, en een vast bedrag -onafhankelijk van de premie- dat apart wordt genoemd. Als er provisieloos wordt gewerkt kan de adviseur een serviceabonnement aanbieden.
De methode van beloning is in te stellen op fabriek, tussenpersoon, site en doelgroep niveau. Ook kunnen adviseurs bij het berekenen van een premie (maken van de offerte) afwijken van de standaard ingestelde beloning (provisieschuif/ beloningsschuif).
Op dinsdag  5 februari organiseert Hofstaete van 16.00-16.30 uur  een webinar over Beloning in het HIP waarvoor deelnemers zich per  mail kunnen aanmelden.

Reageer op dit artikel