nieuws

Hoffelijk Financieel en Impact bundelen kracht op opleidingsgebied.

Financiële planning

Impact Opleiding & Training uit Wijchen gaat verder onder de vlag en naam van het Rotterdamse opleidings-, detacherings- en adviesbedrijf Hoffelijk Financieel. Impact-eigenaar Rob Timmermans gaat als nieuwe partner voor Hoffelijk Financieel opleidingen en trainingen verzorgen. Hij is net als Hoffelijk Financieel-eigenaar Wesley van ’t Hof een voormalig winnaar van de titel Erkend Hypotheekadviseur van het jaar, die de Stichting Erkend Hypotheekadviseur (SEH) jaarlijks uitreikt.

Hoffelijk Financieel en Impact bundelen kracht op opleidingsgebied.

De krachtenbundeling is volgens Wesley van ’t Hof een kwestie van nuchter zaken doen. “Ook opleidingsbedrijven moeten zich aanpassen aan de snel veranderende markt. Dat kun je beter doen door samen te werken met de beste dan dat ieder voor zich probeert het wiel uit te vinden.”
Behalve Timmermans (Hypotheekadviseur van het jaar 2009) is  Van ’t Hof (winnaar 2010) er ook in geslaagd om nog twee andere winnaars van de verkiezing aan zijn snel groeiende opleidingsbedrijf te verbinden. Lex Schreuder (winnaar 2007) werkt al enige tijd als freelancer voor Hoffelijk Financieel en Edwin Deijs (Erkend Hypotheekadviseur van het jaar 2012) verwisselt per 1 februari zijn baan als ‘preferred banker’ bij ABN Amro in Dordrecht voor een betrekking bij Van ’t Hof. Zowel Schreuder als Timmermans waren in het verleden actief als docent bij verschillende andere opleidingsinstituten. 

Reageer op dit artikel