nieuws

Facturatiesysteem EFI bij Nationale Hypotheekbond

Financiële planning

De Nationale Hypotheekbond, waarbij ruim 800 adviseurs zijn aangesloten, biedt de deelnemers de mogelijkheid om met behulp van het systeem E-Factuur Intermediair (EFI) serviceabonnementen en fees te gaan declareren bij klanten.

Facturatiesysteem EFI bij Nationale Hypotheekbond

De software kan worden gebruikt voor alle diensten, dus ook schade-, pensioen- en allroundabonnementen. Het eigen klantenbestand kan inclusief abonnementsvoorwaarden via een gerealiseerde koppeling worden ingelezen in het facturatiesysteem. “Vervolgens wordt een e-factuur aangemaakt die de mogelijkheid biedt om relaties per e-mail (of per post) te laten betalen via iDEAL, creditcard of automatische incasso”, aldus EFI.
De Nationale Hypotheekbond biedt consumenten de mogelijkheid om hypotheken te vergelijken en te controleren of zij door oversluiten kunnen besparen. Voor het aangesloten intermediair wordt de hypotheekportefeuille doorlopend gemonitord.

Reageer op dit artikel