nieuws

DAK lanceert nieuwe lijfrentevergelijker

Financiële planning

DAK lanceert nieuwe lijfrentevergelijker

Intermediairscollectief DAK heeft in samenwerking met MoneyView een onafhankelijke lijfrentevergelijker voor haar leden geïntroduceerd. De vergelijker en de bijhorende tools zijn tegen een gereduceerd tarief voor leden beschikbaar via het extranet van de serviceprovider. Medewerkers van DAK zijn opgeleid voor de ondersteuning van het gebruik van MoneyView Advisa en AeQuote.

De leden kunnen met de lijfrentvergelijker aanbieders op voorwaarden en premies en rentes met elkaar vergelijken en tegelijk hun adviezen schriftelijk onderbouwen. DAK: “De Wft verplicht de adviseur zijn adviezen schriftelijk te onderbouwen. Als eenmaal de wensen en behoeften in kaart zijn gebracht, dan genereert MoneyView Advisa het best passende advies. (…) Bovendien bewijst de adviseur zijn objectiviteit omdat de analyse in een overzichtelijk rapport wordt samengevat. ” Sinds eind 2012 heeft de serviceprovider vergelijkers voor zorg, uitvaart, ORV, en lijfrente geïntroduceerd of vernieuwd. 

Reageer op dit artikel