nieuws

Uitvaartpolis Klaverblad met stijgend verzekerd bedrag

Financiële planning

Klaverblad introduceert per 21 december een nieuwe uitvaartverzekering, waarbij het verzekerd bedrag jaarlijks met 2% stijgt. De premie stijgt elk jaar met hetzelfde percentage; wordt de premiebetaling eerder stopgezet, dan blijft het verzekerde bedrag alsnog jaarlijks toenemen.

Uitvaartpolis Klaverblad met stijgend verzekerd bedrag

De premiebetaling mag doorlopen totdat de verzekerde 81 jaar wordt; de premie kan per maand, kwartaal, halfjaar of jaar betaald worden zonder toeslag voor termijnbetaling. De regeling voor levenloos geboren kinderen wordt ruimer: uitkering volgt nu vanaf 16 weken zwangerschap (was 20). Tot 20 weken wordt 5% van het verzekerde bedrag van een van de ouders uitgekeerd, daarna 25%.

Reageer op dit artikel