nieuws

Woonfonds stuurt Pieten op pad met rentebericht

Financiële planning

Woonfonds Hypotheken stuurt in de dagen voor Sinterklaas een stel Zwarte Pieten op pad om hypotheekadviseurs in het hele land op ludieke wijze te informeren over de verlaagde rentes.

Woonfonds stuurt Pieten op pad met rentebericht

Ook de AM-redactie werd opgezocht door een olijke Zwarte Piet die in dichtvorm de nieuwe Woonfonds-rente aankondigde: Ik heb een nieuwtje voor u en uw klanten/de nieuwe rente kan worden vermeld in alle kranten.
De 100%-intermediaire geldverstrekker, het grootste hypotheeklabel van Achmea, heeft de rentes met ingang van 26 november verlaagd met 0,20% (1 jaar), 0,10% (2 t/m 7 jaar en 10 jaar).  Ook blijft de korting van 0,35% op alle leningdelen met een annuïteit van kracht, evenals de korting van 0,20% op de Woonfonds Bankspaarhypotheek.

Reageer op dit artikel