nieuws

Delta Lloyd breidt bankspaaraanbod uit

Financiële planning

Delta Lloyd breidt bankspaaraanbod uit

Delta Lloyd heeft zijn bankspaaraanbod uitgebreid met twee nieuwe producten voor de ontslagvergoeding en twee productaanpassingen. Met de Gouden Handdruk Oogstrekening kunnen klanten een ontslagvergoeding op een makkelijke manier laten uitbetalen. De Gouden Handdruk Spaarrekening is bedoeld om de ontslagvergoeding te laten groeien. De productaanpassingen betreffen het openen van een deposito en het versturen van het persoonlijke risicoprofiel.

De Gouden Handdruk Oogstrekening biedt een gegarandeerde uitkering tot een afgesproken datum. Het openen van de rekening is gratis, per uitkering rekent Delta Lloyd € 1 aan kosten.
Bij de Gouden Handdruk Spaarrekening kunnen de klanten variabel en/of depositosparen waarbij geen minimale of maximale inleg geldt. Ook hier is het openen van de rekening gratis. Uiterlijk in het kalenderjaar waarin de klant 65 jaar wordt, moet het opgebouwde bedrag periodiek worden uitgekeerd. Vanaf dat moment worden belasting en premies volksverzekeringen ingehouden. Voor beide nieuwe producten geldt dat bij overlijden het opgebouwde kapitaal wordt uitgekeerd aan nabestaanden.
Klanten kunnen nu ook ook direct een deposito openen bij het aanvragen van een Lijfrente Groei- en Spaarrekening en een Gouden Handdruk Groei- en Spaarrekening. Ook gaat Delta Lloyd beleggende klanten twee werkdagen voor hun 55e en 60e verjaardag wijzen op het persoonlijk risicoprofiel en de huidige portefeuilleverdeling.

Reageer op dit artikel