nieuws

Dela natura nu ook via intermediair

Financiële planning

Vanaf vandaag kan het intermediair van Dela ook natura uitvaartverzekeringen aanbieden aan hun klanten. Dela heeft die mogelijkheid opgenomen in haar vernieuwde UitvaartPlan, een uitvaartverzekering die in geld, in natura of in combinatie van beide aangeboden kan worden

Dela natura nu ook via intermediair

Volgens Tom Mulder, directeur Dela Intermediair, voorziet de introductie in een uitdrukkelijke behoefte bij het intermediair: “Samen met onze samenwerkingspartners hebben we regelmatig gesproken over hun wens om naturapolissen aan te kunnen bieden. Ik ben zeer verheugd dat dat vanaf vandaag mogelijk is gemaakt”, aldus Mulder.
Om het voor tussenpersonen eenvoudig te houden, zegt Dela te hebben gekozen voor één totale uitvaartverzekering. Mulder: “De klant staat centraal en de tussenpersoon kan elke combinatie in één product aanbieden. Belangrijk daarbij is dat de Consumentenbond het rendement van het Dela UitvaartPlan als enige beoordeelde met het predicaat ‘zeer goed’.”

Reageer op dit artikel