nieuws

“Credit Life beste woonlastenverzekeraar”

Financiële planning

De woonlastenverzekering die Credit Life International samen met Callas op de markt brengt, is door de Consumentenbond uitgeroepen tot beste van Nederland. De verzekeraar dankt haar uitverkiezing volgens de belangenorganisatie aan zowel de premie als de voorwaarden. Credit Life liet respectievelijk BNP Paribas Cardif, TAF, ABN AMRO, Delta Lloyd, Rabobank en TWG/Hypotheekshop achter zich.

“Credit Life beste woonlastenverzekeraar”

De Credit Liife woonlastenverzekering met criteria passende arbeid, eigen beroep en 100% uitkering, kreeg van de Consumentenbond een 8,4 en scoorde daarmee ruim hoger dan de nummer 2 die een 7,5 kreeg. Ook alle andere viaranten kwamen als beste uit de bus. Credit Life International maakt deel uit van het Duitse RheinLand Versicherungsgruppe. De woonlastenverzekeringen worden aangeboden via productontwikkelaar Callas en via FlexFront, Huis & Hypotheek, InterFinanceNed en Woongarant.

Reageer op dit artikel