nieuws

BLG verlegt focus van hypotheken naar wonen

Financiële planning

BLG Hypotheken heeft zijn naam veranderd in BLG Wonen. De intermediaire geldverstrekker van SNS Reaal breidt tegelijk zijn assortiment uit met producten rondom het thema wonen: volgende week wordt een spaarrekening geïntroduceerd en later dit jaar volgt een woonverzekeringspakket onder BLG-label.

BLG verlegt focus van hypotheken naar wonen

De nadruk komt te liggen op producten en diensten die voor klanten wonen zo comfortabel mogelijk maken, zegt directeur Rein Wispelweij: "We hebben onszelf de vraag gesteld: zijn klanten bezig met hypotheken of met wonen? Daar waren we snel uit. Voor BLG betekende dit dat we er met ons assortiment hypotheekproducten alleen er niet waren. Naast hypotheken kunnen adviseurs die met ons samenwerken straks ook passende opstal- en inboedelverzekeringen en spaarrekeningen van BLG Wonen aanbieden."
Voor het intermediair is ter toelichting een instructievideo gemaakt, die dinsdagmiddag is uitgezonden en kan worden bekeken op www.blg-voeljethuis.nl.

Reageer op dit artikel