nieuws

BLG biedt klanten extra aflossingsmogelijkheid

Financiële planning

Geldverstrekker BLG Hypotheken (SNS Reaal) heeft voor klanten een extra mogelijkheid gecreëerd om structureel extra af te lossen op hun hypotheekschuld. “Klanten kunnen zo eenvoudig hun uitstaande hypotheekbedrag en de maandelijkse hypotheekrente verlagen.”

BLG biedt klanten extra aflossingsmogelijkheid

BLG wil voor klanten de drempel verlagen om hun hypotheek af te lossen. Daar wordt regelmatig om gevraagd, zegt de Geleense geldgever: "Soms gaat dat om een groot bedrag ineens, maar steeds meer klanten hebben behoefte aan de mogelijkheid om structureel meer af te lossen. Onder meer bij aflossingsvrije hypotheken kan dit in een behoefte voorzien voor klanten", aldus commercieel directeur Frank Soede.
Extra aflossen kan vanaf € 25 per maand; de klant kan de incasso-opdracht zelf starten, wijzigen of stoppen. De extra aflossing is kosteloos, zolang het totaalbedrag op jaarbasis niet hoger is dan 10% van het oorspronkelijke hypotheekbedrag.

Reageer op dit artikel