nieuws

Huizensite voor exclusieve woningen

Financiële planning

Het woonmagazine Residence heeft een nieuwe huizensite geopend voor exclusieve woningen in het hogere prijssegment. Ruim een week na de lancering van www.toplocaties.nl zijn er al meer dan 3.800 exclusieve stulpjes in België en Nederland te bewonderen.

Huizensite voor exclusieve woningen

De prijzen van de woningen op de website beginnen bij 500.000 euro, in de Randstad bij 700.000 euro. Ze worden aangeboden door onafhankelijke makelaars. De site wordt binnenkort nog uitgebreid met tweede woningen, pied-à-terres en huizen in het buitenland.
De vraag naar de website kwam volgens uitgever Frank Kloppert van Residence zowel voort uit de vele contacten die zijn redactie met makelaars heeft, als uit de behoefte van de meer vermogende huizenkoper. “De markt voor onroerend goed stagneert, maar de malaise zit vooral in het middensegment. Daar zijn kopers meer afhankelijk van hypotheken dan in het topsegment. In het topsegment draait de markt gewoon door."

Reageer op dit artikel