nieuws

Aegon betaalt alsnog Inbiznis-provisies

Financiële planning

Intermediairbedrijven die waren aangesloten bij de in juni 2010 failliet verklaarde Afab-serviceprovider Inbiznis kunnen vanaf nu een claim indienen voor provisie die zij nog tegoed hebben van Aegon. FlexFront, die vorig jaar de nieuwe Inbiznis-eigenaar WoonTrust overnam van de Blauwtrust Groep, heeft daarover overeenstemming bereikt met Aegon.

Aegon betaalt alsnog Inbiznis-provisies

"Een aantal maatschappijen heeft de betalingsstromen inmiddels weer opgestart en op deelgebieden zijn deze ook al afgerond", meldt FlexFront. Tussenpersonen die hun provisie willen claimen, kunnen dat doen op www.statusinbiznisdossier.nl. Voor posten die zijn ondergebracht bij Nationale-Nederlanden wordt later deze maand de provisie betaald. "Erasmus en Delta Lloyd hebben aangekondigd ook de uitstaande provisiegelden te gaan uitbetalen. Deze maatschappijen hebben ervoor gekozen de betaling hiervan zelf ter hand te nemen", aldus FlexFront. Op de website is vermeld tot welke contactpersonen het intermediair zich bij deze maatschappijen kan richten.
FlexFront moet nog met twaalf partijen, waaronder ING en Reaal, afspraken maken over de betaling van de uitstaande provisiegelden.

Reageer op dit artikel