nieuws

Service intermediair uitgebreid met financiering zonnepanelen

Financiële planning

Serviceprovider FlexFront is in de drie noordelijke provicies een samenwerking gestart met EnergieRemmers, een organisatie die energiebesparende maatregelen toegankelijker maakt voor de consument. Naast energiebesparing richt EnergieRemmers zich ook op het opwekken van eigen groene energie met zonnepanelen. Voor de financiering daarvan wordt samengewerkt met de bij FlexFront aangesloten financieel adviseurs.

Service intermediair uitgebreid met financiering zonnepanelen

"Na de maandelijkse lasten voor de hypotheek en de verzekeringen is de energielast de volgende post die fors drukt op het budget van de cliënt", aldus FlexFront. "Met behulp van EnergieRemmers kan de adviseur een extra toegevoegde waarde bieden aan zijn cliënt, door hem hierin te ontzorgen en te laten besparen op de energielast." Voor het nemen van energiebesparende maatregelen kan een beroep worden gedaan op de 'Meer Met Minder'-subsidieregeling. Met behulp van deze subsidie kan EnergieRemmers helpen een woning energiezuiniger te maken. Op 7 december wordt bij FlexFront Noord in Heerenveen een informatiebijeenkomst georganiseerd voor geïnteresseerde financieel adviseurs.

Reageer op dit artikel