nieuws

Hypobox meest gewaardeerde hypotheeksoftware

Financiële planning

Hypobox meest gewaardeerde hypotheeksoftware

Hypobox van Intersoftware is onder het intermediair de best gewaardeerde hypotheekadviessoftware. Dat stelt bureau D&O na onderzoek. Het pakket krijgt een 7,64 als rapportcijfer en scoort daarmee hoger dan Finix (7,38), Efdécé (7,18) en Afinhyp/Figlo (7,09).

Het bureau in Hoevelaken bevroeg ruim 400 tussenpersonen over hun ervaringen met adviessoftware. "Op nagenoeg alle onderdelen blijkt Hypobox het beste te scoren", zo meldt ontwerper Intersoftware trots. Die onderdelen zijn de prijs-kwaliteitverhouding, contact met de helpdesk, gebruiksvriendelijkheid, snelheid, kwaliteit handleiding en mate van innovatie. Bovendien mist maar 18% van de ondervraagden iets in de Hypobox-software, waar bij de andere drie pakketten een derde tot de helft van de gebruikers de software niet compleet vindt.
Finix krijgt de hoogste waardering als het gaat om serviceniveau, aantal en type functionaliteiten en beveiliging.
Intersoftware wordt van de aanbieders het meest gewaardeerd met een score van 7,77, voor Euroface (7,38), Unit4 (7,17) en Figlo (7,14).

Reageer op dit artikel