nieuws

Tink verder als We/Assist

Financiële planning

Tink verder als We/Assist

Serviceprovider Tink heeft zijn naam gewijzigd in We/Assist. Om nieuwe kantoren te interesseren, houdt de vernieuwde inkoopfomule tot eind dit jaar een actie. Verder komt het bedrijf over enkele weken met de franchiseformule UwPlus.

Tijdens de actie betalen kantoren een maandbijdrage van € 650. "Daarvoor kunnen ze onbeperkt offertes aanvragen", zegt directeur Michiel Buytendijk. Er zijn 205 intermediairbedrijven bij de formule aangesloten. Met UwPlus, de softfranchiseformule die over enkele weken actief wordt, gaat Buytendijk onder meer labelproducten leveren die het intermediair onder eigen naam kan verkopen. UwPlus is volgens Buytendijk een qua kosten 'uitgeklede formule'. "Maar qua invulling is het een zeer brede formule, die onder meer zelf gratis leads gaat genereren met de nieuwste communicatietechnieken." Met UwPlus worden in eerste instantie zo’n 35.000 klanten bediend uit portefeuilles van banken die door We/Assist worden beheerd. "Aansluiting bij de franchiseformule is alleen mogelijk als je alle WFT-diploma's hebt", zegt Buytendijk. "We willen alle kortingen gaan doorgeven aan het intermediair. Dat moet de producten zo scherp mogelijk kunnen gaan verkopen."

Reageer op dit artikel