blog

Einde

Je moet nooit te veel over jezelf praten, maar AM bestaat 35 jaar in 2014. En in deze vorm is dit het laatste nummer van AM. Dat is nogal een verandering.

Begin april krijgt u van ons een nieuw AM, want de naam blijft wel bestaan, maar dan in de vorm van een magazine. Het nieuwsblad AM is dan niet meer. De reden is eenvoudig. Nieuws gaat via internet naar u toe. Het blad is voor de achtergronden, duiding, inspiratie en het leggen van verbindingen, zodat u uw werk beter kunt doen.

 

AssurantieMagazine nr. 5, 2014We willen niet alleen de nieuwsbrenger zijn, maar ook de gids van de verzekeringswereld. Alles beweegt, alles is in transitie. Waar het naar toe gaat en waar het eindigt weten we nog niet precies, maar AM zal er bij zijn. Zal de incidenten van de echte structurele ontwikkelingen scheiden. Innovatie en internationale ontwikkelingen staan op de agenda.

 

AM wil dat de vaklui weer vaktrots uitstralen. Deze sector is belangrijk en AM wil daarvan getuigen. Maar maakt u zich geen zorgen: daarnaast blijven we op de site gewoon ruimte geven aan de relletjes, ruzies en voor sommigen onwelgevallig nieuws. Gewoon omdat we dat nodig vinden en u er op zit te wachten. Met weemoed nemen we met deze laatste AM afscheid van trouwe medewerkers en vaste rubrieken.

Maar de stap die we maken, moeten we markeren en dat doe je niet door al het oude in een nieuw jasje te presenteren. Dus lees dit nummer, neem afscheid en herinner u de hoogtepunten van de afgelopen 35 jaar. Want dat zijn er héél véél. Weet dat dit blad heel erg belangrijk is voor het aanzien van de verzekeringswereld. Iedereen leest het en iedereen heeft er een mening over. Die urgentie en uitstraling voor het verzekeringsvak willen we vasthouden.

Dank aan alle mensen die een bijdrage leverden aan deze AM en alle voorgaande nummers.

Het is altijd pijnlijk om iets op te geven wat al zo lang bestaat, maar we zijn er van overtuigd dat we met een beter platform (print én online) terugkomen. In de tweede week van april ziet u dat zelf.

Reageer op dit artikel