Whitepapers

Marktflitsen van het RIFD

Cijfers 2879

Marktflitsen van het RIFD

De Marktflitsen geven per kwartaal inzicht in de marktmutaties en de financiële gezondheid van de markt. Zo wordt de ontwikkeling van het aantal kantoren en vestigingen in beeld gebracht. Dit geldt ook voor de werkgelegenheid, vergunningen, het percentage kantoren met een onvoldoende creditrating of een onvoldoende betaalscore en te late deponeringen van cijfers bij de Kamer van Koophandel. Daarnaast wordt ook het aantal volmachten en gevolmachtigden gemonitord.

Download hier de Markflitsen intermediaire adviesmarkt november 2016

Download hier de Marktflitsen intermediaire adviesmarkt september 2016

Download hier de Marktflitsen intermediaire adviesmarkt mei 2016

Download hier de Marktflitsen intermediaire adviesmarkt februari 2016

Reageer op dit artikel