nieuws

Zorgplanet claimt meest uitgebreide polisvergelijking

Cijfers

Scanwork claimt met de aanpassing van de vergelijkingssite Zorgplanet consumenten een eenvoudiger en completer vergelijking van ziektekostenpolissen te bieden. “Wij vergelijken niet uitsluitend de premie, maar de zorgverzekering in al zijn facetten en met deze andere manier van vergelijken bieden we iedereen toegang tot een hoogwaardig en transparant vergelijkingssysteem”, aldus Scanwork-directeur Harry Kah.

Zorgplanet claimt meest uitgebreide polisvergelijking

Volgens hem zijn de keuzemogelijkheden optimaal afgestemd op de behoefte van de consument. "Dit betekent niet alleen zoekmogelijkheden op basis van de goedkoopste of de beste verzekering, maar ook bijvoorbeeld op basis van kosten of de persoonlijke situatie." Er kan worden geselecteerd op het serviceniveau van zorgverzekeraars en op kwaliteit van zorg. Doordat de dekking van de basisverzekering gescheiden wordt weergegeven van de dekking van de aanvullende verzekeringen wordt het volgens Scanwork overzichtelijker en gemakkelijker om te vergelijken.

Reageer op dit artikel