nieuws

Unigarant stelt Linn Musters (36) aan als nieuwe directeur

Carrière 2818

Per 1 april wordt Linn Musters toegevoegd aan de directie van Unigarant. De 36-jarige Musters stapt over van Knab, waar ze als Lead Agile Transition verantwoordelijk was voor het ‘agile maken’ van de organisatie. Bij Unigarant zal ze de functie gaan bekleden van operationeel directeur. De benoeming van de nieuwe directeur is nog onder voorbehoud van goedkeuring door toezichthouder AFM.

Unigarant stelt Linn Musters (36) aan als nieuwe directeur

Volgens het persbericht van de verzekeraar heeft Musters veel ervaring met het wendbaar maken van organisaties. Die rol vervulde ze naast Knab ook bij ING, Axa en NN. “Met haar kennis en ervaring heb ik er veel vertrouwen in dat zij de afdelingen Schade en Klantcontact samen met het management en de medewerkers naar een volgend level van een excellente operatie kan brengen”, zegt algemeen directeur van Unigarant en ANWB Verzekeren Peter Siewers over Musters.

‘Tevreden medewerkers’

“Ik geloof dat organisaties alleen maar succesvol kunnen zijn als ze oprecht klantgericht zijn”, zegt Musters over haar benoeming. “In de afgelopen jaren heb ik me daarvoor ingezet vanuit verschillende rollen bij diverse financiële dienstverleners in binnen- en buitenland. In die rollen heb ik twee dingen geleerd. Ten eerste kunnen organisaties alleen klantgericht zijn als de medewerkers tevreden zijn. Ten tweede moet klantgerichtheid in het DNA van een organisatie zitten. Gezien de hoge NPS lijken beiden bij Unigarant wel goed te zitten.”

Reageer op dit artikel