nieuws

Cindy Weisscher verruilt Loyalis voor directiefunctie bij Meijers

Carrière 1584

Per 1 april wordt Cindy Weisscher chief operations officer (COO) bij assurantiemakelaar Meijers. Weisscher is momenteel nog directeur IT en operations bij Loyalis. Daarvoor was ze actief voor de Rabobank in Nederland en Azië. Volgens Meijers is haar aanstelling onderdeel van de wijzigingen in de managementstructuur die vorig jaar werden aangekondigd door CEO Daniel de Swaan.

Cindy Weisscher verruilt Loyalis voor directiefunctie bij Meijers

Volgens RvC voorzitter Geert van Engelen wil Meijers de volgende stap zetten in klantgerichte digitalisering. “De juiste inzet van data vertaald naar innovatieve processen is van essentieel belang voor onze klanten en voor ons als assurantiemakelaar. De expertise van Cindy Weisscher op dit gebied is een ijzersterke combinatie met het diepgewortelde klantgerichte DNA dat Meijers zo typeert”, zegt van Engelen in het persbericht.

Familiebedrijf

Naast De Swaan en Weisscher wordt het management van Meijers gevormd door Pieter van Loo, Mariëlle Hoogland en Ton Stalenhoef. Bij het onafhankelijke familiebedrijf in Amstelveen werken zo’n 240 medewerkers. Afgelopen jaar stond Meijers op de negentiende plaats in de top 100 van grootste intermediairbedrijven van Nederland.

Reageer op dit artikel