nieuws

Annemiek van Dijk-Bos wordt nieuwe bestuurder Anker Insurance

Carrière 935

Een bestuurswissel bij Anker Insurance. Annemiek van Dijk-Bos wordt per 1 januari COO van de nicheverzekeraar. Ze volgt Bert Posthumus op die na een bestuurscarrière van 36 jaar een stap terugzet. Samen met CEO Sjoerd Zijlstra zal Van Dijk-Bos gaan werken aan de verdere uitbouw van de Groningse verzekeraar.

Annemiek van Dijk-Bos wordt nieuwe bestuurder Anker Insurance

De nieuwe bestuurder is ruim tien jaar in dienst bij Anker, waarvan de laatste drie jaar in een rol als operationeel manager. Volgens het persbericht heeft Van Dijk-Bos kennis van zowel de verzekeraarsactiviteiten van het bedrijf als de activiteiten van de distributiepartners. Als COO krijgt ze een brede operationele eindverantwoordelijkheid, met als aandachtspunt het verder ontwikkelen van verzekeringsoplossingen en aanvullende diensten.

Adviserende rol

Posthumus was sinds 1998 onderdeel van de statutaire directie van de verzekeraar. Hij blijft in een adviserende rol verbonden aan Anker Insurance. Anker specialiseert zich in het verzekeren van bemanningsleden voor bedrijven in de maritieme sector. Daarnaast heeft de verzekeraar een rechtbijstands- en een reisverzekeringstak.

Reageer op dit artikel