nieuws

Netwerken met Young InSurance in VNAB-ontmoetingscentrum

Carrière 2505

Op 15 februari vindt in het VNAB-ontmoetingscentrum aan de Boompjes in Rotterdam weer een netwerkborrel plaats van Young InSurance. Zes (oud)bestuurders geven op deze bijeenkomst hun visie op de verzekeringsmarkt.

Netwerken met Young InSurance in VNAB-ontmoetingscentrum

“We hebben dit keer zes zeer ervaren bestuurders en oud-bestuurders uit de verzekeringsmarkt (verzekeraars, makelaars en schade-experts) uitgenodigd om tijdens deze borrel hun visie te geven op uiteenlopende thema’s en te discussiëren over actuele problemen en ontwikkelingen in onze markt. De discussie wordt geleid door Concordia de Keizer commissaris Aad Meijburg”, aldus YI-commissielid Kees Heijboer, werkzaam bij Cunningham Lindsey.

Aanmelden

De netwerkborrel wordt gesponsord door Concordia de Keizer en Troostwijk. Inloop is tussen 17.00 en 17.30 uur. De discussie vindt plaats tussen 17.30 en 18.30 uur. Daarna mengen de sprekers zich tussen het publiek, zodat je kan kennismaken en verder kan praten. De bar sluit om 19.30 uur.

Aanmelden kan door een comment achter te laten op LinkedIn. Adres: Boompjes 251, Rotterdam, parkeren: parkeergarage De Boompjes / parkeergarage Erasmusbrug.

Dit is een partnerbijdrage van de Young Insurance. Bekijk hier een volledig overzicht van partnerberichten van Young Insurance

Reageer op dit artikel