nieuws

Gesponsord: CED: focus op de toekomst

Carrière 791

Groei, innovatie en een sterke focus op de toekomst: dàt kenmerkt CED. Dat betekent dat we voortdurend nieuwe diensten en nieuwe manieren van werken ontwikkelen die onze visie ondersteunen: beschermen en behouden wat voor mensen van waarde is. Dat leidt tot onderscheidende en technologie-gedreven proposities die aansluiten op de veranderende behoeften van consumenten en de digitale wereld waarin we leven.

Gesponsord: CED: focus op de toekomst

Het beste uit alle werelden
Deze proposities ontwikkelen vanuit de ervaring en expertise die we in onze organisatie hebben, verrijkt met de kennis van vooraanstaande partners in de markt én de inzichten van jong talent. Met de sterke combinatie van mens en technologie zorgen we ervoor dat we het beste van alle werelden in huis hebben om de belofte aan onze klanten waar te maken. Daarom biedt CED jong talent veel kansen om het beste uit zichzelf te halen. Binnen hun functie, maar ook middels het CED Traineeship en het Young Professionals Program.

Het CED Traineeship
Voor net afgestudeerden heeft CED jaarlijks een aantal traineeplekken beschikbaar. Dat betekent dat je werkervaring gaat opdoen en opleidingen gaat volgen binnen een bepaald werkgebied, zoals schade-expertise of IT. Zo heeft Lana Tomberg, één van de CED-talenten op de am: talentenlijst meegewerkt aan het opzetten van Business Intelligence platformen. Nu staat zij op het punt om met haar team dit platform door te ontwikkelen tot een BigData analyse platform.

Young Professionals Program
Iedere anderhalf jaar krijgen 12 jonge talenten binnen CED de mogelijkheid om te starten met het Young Professionals Program. Hier verdiep je in rap tempo je kennis, je werkt aan persoonlijke ontwikkeling, je ontwikkelt je vaardigheden en je leert gestructureerd projectmatig werken. Nico Laan, het tweede CED-talent op de am:talentenlijst, werd al snel na zijn start bij CED als talent herkend en toegelaten tot dit programma. Met zijn frisse en empathische kijk op zaken, zijn flexibiliteit en zijn nieuwsgierigheid ontpopte hij zich tot dé schadebehandelaar anno 2017: proactief, meedenkend en met oog voor de mens achter de schade. Het Young Professionals Program betekent doorgaans een mooie opstap naar een andere functie binnen CED.

Waarom kiezen voor CED?
Bij CED vind je talent in de breedste zin des woords: van bouwkundigen tot afgestudeerden van de hotelschool en van absolute techneuten tot facilitaire toppers. Jong talent kiest voor CED omdat zij veel eigen verantwoordelijkheid krijgen en zich volop kunnen ontwikkelen. En misschien nog wel belangrijker, zij voelen zich aangesproken door datgene waar CED voor staat: echt iets kunnen betekenen waar het gaat om het beschermen en behouden wat voor mensen van waarde is.

Altijd welkom
CED is altijd op zoek naar jonge, innovatieve en energieke mensen die mee willen werken aan oplossingen waarmee we nieuwe vormen van dienstverlening creëren rond bezit, mobiliteit en vitaliteit. Talenten die hun nek uit durven te steken en die het voortouw nemen bij de vertaalslag van idee naar werkelijkheid. Ben jij ook iemand die op een creatieve manier het verschil kan maken? Bekijk dan onze vacatures op www.werkenbijced.nl

Reageer op dit artikel