nieuws

Tussentijdse bijeenkomst Match InSurance inspireert jonge honden

Carrière 1063

Match Insurance hield vorige week een tussentijdse bijeenkomst voor jonge mentees in de verzekeringswereld. Ervaren professionals als Ron Verhulsdonck (Chubb) en Klaas Brand (Vanderwal en Joosten) spraken inspirerend over hun eigen ambities, valkuilen en successen. 

Tussentijdse bijeenkomst Match InSurance inspireert jonge honden

De eerste tussentijdse bijeenkomst van Match InSurance vond afgelopen donderdag plaats in het VNAB-kenniscentrum in Rotterdam.

Via Match InSurance worden young professionals met een beginnende carrière in de verzekeringsmarkt gedurende een jaar gekoppeld aan spreekwoordelijke ‘oude’ rotten uit het vak. In de loop van het jaar komen de koppels in verschillende settings bij elkaar om kennis uit te wisselen en ervaringen te delen.

Persoonlijke ontwikkeling

Bij deze tussentijdse bijeenkomst lag de focus op de persoonlijke ontwikkeling van de mentees. Na een korte opening gaven Ron Verhulsdonck (Country President, Benelux van Chubb) en Klaas Brand (expert Vanderwal en Joosten B.V.) een presentatie over hun eigen persoonlijke ontwikkeling en carrière.

Deze zeer ervaren professionals namen met veel enthousiasme de mentees mee in een verhaal over hun eigen levensloop. Hierbij kwamen de valkuilen, ambities, drijfveren, successen en ervaringen van hun carrière aan bod. Dit om de young professional te laten zien dat succes niet uit de lucht komt vallen en dat je hard moet werken om de top te bereiken.

Dankzij Ron Verhulsdonck en Klaas Brand was het een zeer geslaagde bijeenkomst. Meer weten over Match InSurance? Lees hier meer over Match Insurance 2017 en de eerste meeting van de (young) professionals.

Dit is een partnerbijdrage van de Young Insurance. Bekijk hier een volledig overzicht van partnerberichten van Young Insurance

Reageer op dit artikel