nieuws

YoungInSurance Inkomensevent

Carrière 2485

YoungInSurance Inkomensevent

Heb je altijd al een keer met een glas wijn in je hand de zon onder willen zien gaan boven Rotterdam vanuit de Schouten Toren? Dat kan op het eerste YoungInSurance Inkomensevent. Samen met De Amersfoortse en Jong Schouten Zekerheid, nodigen we je van harte uit op 13 september om 16:00 uur in Capelle aan den IJssel.

Introductie over de inkomensmarkt
Joost Keizer, specialist Inkomen bij De Amersfoortse, verzorgt voor ons een introductie van de inkomensmarkt. Welke risico’s lopen kleine en grote bedrijven bij het werken met personeel? Welke spelers zien wij in deze markt en wat voor soort verzekeringsoplossingen zijn er?

De financiële impact voor een werkgever bij een zieke werknemer
Misschien heb je al wat gehoord over de belangrijkste ontwikkeling dit jaar in de inkomensmarkt. De samenvoeging van de WGA Vast en Flex. Geen idee waar dit over gaat? Leonieke Zwennes, Specialist Zorg & Inkomen bij Schouten Zekerheid, praat je over dit en heel veel meer bij.

Wat als ik zelf ziek word?
Arbeidsongeschikt is natuurlijk niet alleen een ramp voor de werkgever. Voor de werknemer is dit nog vele malen verschrikkelijker. Hoe zit het met mijn rechten en plichten als ik ziek word en hoeveel salaris krijg ik eigenlijk doorbetaald? Pascal Kruit, advocaat arbeidsrecht bij Ten Holter Noordam, praat ons bij over het arbeidsrecht.

We sluiten af met een borrel op de 17e verdieping, waar uitgebreid kan worden genetwerkt en tevens kennis gemaakt kan worden met de leden van Jong Schouten Zekerheid.
We zien je graag op 13 september om 16.00 uur bij Schouten Zekerheid (Rivium Quadrant 81, Capelle aan den IJssel).

Reageer op dit artikel